Reishi dalgona coffee

On a essayé le #dalgonacoffee #foam avec nos adaptogenes et on a adoré la texture de folie ! Avez-vous essayé ? Voici notre version au reishi ☁️☁️☁️☕️

  • 0,5 dl de café instantané en cristaux (moulue ça ne fonctionne pas)

  • 0,5 dl d’eau glacée

  • 2-3 cc de sucre de coco

  • 1/2 cc de reishi

  • 1/3 verre de lait de coco

  • des glaçons

Vous pouvez doser le sucre plus ou moins. Cette version est beaucoup légère que la version originale.

Mixez l’eau, le café et le sucre 3-4 minutes à l’aide d’un batteur électrique. Dans un verre, versez le lait de coco, les glaçons et le reishi, couvrez de votre mousse, et dégustez au soleil 🌞☕️

We tried the #dalgonacoffee #foam with our adaptogens and just love the texture! Have you tried? Here is our version with reishi ☁️☁️

  • 0,5 dl instant coffee crystals (I used Nescafé, it didn’t work with quality coffee powder)

  • 0,5 dl ice water (I just place the glass of water in the freezer for a minute)

  • 1-2 tsp coconut sugar (you can add more if you like it more sugary)

  • 1/2 tsp reishi

  • 1/3 of a glass coconut milk

  • ice cubes

You can alter the sugar quantity, this is a much lighter version than the original one.
Whisk the coffee, water and sugar with an electric whisk for 3 minutes.
Pour half a glass of coconut milk, add ice cubes, reishi, cover with the foam and enjoy in the sun 🌞☕️☁️

← Article précédent Article suivant →